Mammy123 Kızlar merhaba İzmirde devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı varsa nereyi önerirsiniz her devlette yapılmıyormuş sanırım
Merve201119 Mammy123 Benim bir arkadaşım tepecik eğitim araştırma hastanesine gidiyor onu bir emar merkezine yönlendirmisler gidip orda yaptırmıştı zamanı gelince söylüyorlar zaten
eslemesila Mammy123 aslında devlet yapoyor yapmıyor değil ancak millet 8. haftadan sonra gidip randevu aldığı için günler dolu o yüzden ileri hafta veya tam gününü bulman imkansız gibi
Mammy123 eslemesila hadi yaa inşallah bulabilirim o zaman özelde çok pahalıymış öyle duydum zaten normal muayeneye özele gidiyorum 415 tl muayene bile
eslemesila Mammy123 izmirde nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama bayrakli gumuspalada özel kliniği olan Dr.Ali karaege 450 tlye detaylı yapıyor ve gayette ilgili 1.30 saat sürüyor
Hayal_Annesi Mammy123 canım bütün devlet hastanelerinden kaldırıldı pandemiden dolayı ben Ali Karaegeye gittim Bayraklıda 450 nakit-500 k.kartı ile perinatolog zaten doktorumda ona gittiğim için memnun olduğunu söyledi tavsiye ederim
Mammy123 eslemesila uzağım ama araştırayım bi canım teşekkür ederim nereye sorduysam 700 800 900 hep böyle fiyatlar ya
Mammy123 Hayal_Annesi devlet hastanesi sadece riskli bişey varsa yapıyormuş diye duymuştum ben önce kadın doğuma gidiyormuşsun o yönlendiriyormuş gerekli görürse