ayse3452 Pazartesi spınal sezeryan olacagım bugun son kontrolumuze gıttık💖 37+6 haftalıgız bebegımın kılosu 3 kilo🧿🙏Sizlerın kılosu ne kadar dogumlarınız ne zaman 🌸🥹😍
fatmaa37demi5 ayse3452 yarın kontrole gideceğim o zaman öğreneceğimiz inşallah. 38 haftalik olduk bugün. Normal beklediğimiz için kızımızın gelmesini bekliyoruz 🐣
1yenianne ayse3452 ben de 37 giricem suan 35+ 5 en son 2.5 kg umarım sağlıkla kavuşuruz küveze almazlar
ogrtmnanneee ayse3452 erken değil mi biraz tarihi özel bir durumunuz mu var acaba ? Bende pazartesi olacağım inşallah 39+1 oluyorum genel anestezi ile olacağım 6-8 saat açlık şart Bide benim doktorum Cuma alacaktı riske atmayalım diye ben pazartesi yi beklemek istedim
Zubeydekarakas ayse3452 39+1 deyim normal doğum istiyorum ama hiç bir belirti yok çarşamba gününe kadar beklicez dedi doktorum çarşamba günü suni sancıyla başlatıcak doğumu ilerleme olmazsa sezeryan mecbur 🤷🏻♀️
ogrtmnanneee ayse3452 Risk benim için aç girmem gerektiğinden dolayı 39. Haftaya kadar bağışıklık için anneden antikor almaya devam ettiğini söyledi doktorum bende beklemek istedim 🌸 bide 40 olunca tam olgunlaşma süresi ne kadar durursa o kadar iyi bence ☺️
Gulce12 ayse3452 bende salı günü sezeryan olacağım ama genel mi spinal mi ona daha karar vermedim en son 3700 bebişim salı 39 hafta olucaz zaten kilo ne doğar bilmiyorum gün sayıyorum hayırlısı ile gelsinler ❤️🙏