Betul7140 Aksarayda uygun fiyatlı detaylı ultrason nerde yaptırabilirim takibim inovo ayşe çitil ama çok yüksek fiyat istediler
Kahvekolik Betul7140 en son fatih beye gittim devletede randevu almıştım fatih bey 30 dk kdr detaylı iyice baktı bi sorun görünmuyo boşuna o kdr para verme dedi küçük bebeğim var devletede gitmedim
Betul7140 Kahvekolik devlete randevu aldığın gün girebiliyomusun peki günübirlik gelip gitmem lazım bende istedim ama 29 eylüle verdi günü önce kontrol edicek sonra detaylı için gün vericek demi ?
Kahvekolik Betul7140 aynen önce devlette muane oldum sonra ulturasona gün verdi o gün girersin ama sıra olur beklersin
2_evlatyolda Betul7140 hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı ultrosandan inova cok pahalı fiyat verdi digerleri ne kadar bilmiyorum yakın tarihte paylaşmış sınız inşallah bu yorumu görürsünüz
Betul7140 2_evlatyolda kusura bakmayın yeni gördüm devlet hastanesinde bulamadım sıra inovada saatim uymadı hasanpaşa cerrahi tıp merkezinde girmiştim 750 tl ydi tek eksiği sadece kağıt verdi renkli ultrason resimleri falan vermedi ona üzüldüm sadece bebeğimin yüzünü göremedim
2_evlatyolda Brgl068 yılbasından önce 1000 TL idi artacak dediler ocak ayından itibaren dediler bida da sormadım
Brgl068 2_evlatyolda yok yeni geldim kayseride baska bi hastanede takipliyim doğumuda orda düşünüyorum ailem orda
2_evlatyolda Betul7140 bende ilk oğlumda yaptırdım aynı şekilde vermiş Di o hastane ozaman 250 tl Di ne kadar zam gelmiş 1000 küsür dedi inova