Alyamom35 merveeda 3 kilo aldım 15+4 olduk 😌 İlk bebeğim yaz bebeğiydi 32 kilo aldım ödemlerden dolayı 😊
DilarArslan merveeda 16 haftalığım 68le hamile kalmıştım şuan 63üm 😔 mide bulantım ve iştahsızlığım yeni yeni geçiyor malesef
Annem merveeda hamile kalmadan once daha kiloluydum, istahim kesildi 2 kg vermişim sanirim hala 62deyim ve 15 haftaligiz
merveeda cookiemonster DilarArslan denizefe Hazinem Tubahmet bende suan tam 15.haftamdayim sadece 1 kilo almisim.pek fazla istahim yok,ve mide bulantilarim fazlalasti.dun cinsiyetimizide ogrendik erkek mis😁
Hazinem 15+4 olduk Bnde şimdilik almadım kalçalarım da falan büyüme oluyo nasıl almıyorum kendim bile şaşıyorum 🙂
Hazinem Alyamom35 henüz netleşmedi kıza benzetiyorum dedi net birşey için 16 17 haftaları bekliyorum sizin belli mi
Tubahmet 15+1 hftalığım mide bulantılarından dolayı 5 kilo vermiştm bu aralar iiyim çok şükür 2 kiloyu geri almışım ama doğum öncesine göre hala - 3 kilodayım
denizefe merveeda bızede erkek dedı ama kesın demedı beklıyoruz hala bır oglm bar rabbım nasıp ederse ıkıncı gelıyor kesınlesmesnı beklıyrz
Annem Ya bide buarada hamile olunca vucudunu begenen var mi 😃yani benim belden asagimin sekli cok duzgunlesti bacaklarim inceldi , kalca hattimi artk daha cok begeniyorm, bana bi hamilelik lazimmis ya 😃😃😃
denizefe Annem oglmda 12haftada erkek demıslerdı ayrıntılı ultrasnda kesınlestı bu bebıstede 12haftada erkek dedıler 1kasmda ayrıntlı ultrasona grcm onu beklıyorum ama haftayada randevum var belkı ondada bellı olur