1yenianne canım seni inan korkutmak istemiyorum ama bu hastalık çok belirsiz bi etki yaratıyor bebekte. Solunum problemi gelişim geriliği gibi. Çünkü senden bebeğe plesanta ile ulaşıyor. Benim bebeğim karnımda melek olduğunda ben artık oksijensiz kaldığını düşünüyorum yani bebeğimin dayanacak gücü belki 1 saati bile kalmamış 40+4 de. Bunun vakti saati belirsiz. Doktor bilinmez bir durumda hergünü ve saati risk olarak görüyor haklı olarak. 36 haftada bebekler ciğer gelişimini tamamlıyor. İleri hafta doğan bebeklerde giriyor küveze başka sorunlar yüzünden. Seni hiç korkutmak istemiyorum ama risk alıp beklemeyimi tercih edersin. Yoksa dünyaya gelip küveze girmesini göze almayımı. Kakasını bırakması olayı bu hastalığın en kötü yanı. Güzel düşün inşallah küveze girse bile çok kısa sürede yine kollarında bulsun bebeğin kendini. Biraz küvez postları okuyabilirsin. 37 haftada doğanların küveze alınma sıklığı ne derece bilgilenirsn biraz 🙏 çünkü kolestaz sanada bebeğe de çok büyük sağlık problemleri getirebilir Allah esirgesin