2206minik @2prensesannesiiii bugün 2 gün oldu gecikme yaşıyorum kaset test yaptım şimdi negatif acaba diyorum ilk idrarla yapmadım ondan mı( kendimi kandırma şeklim😅) sıcak duşa girdin baya da kaldım sökülsün diye ne gelen var ne giden baya da şişkinim pazartesini beklicem👀
Gul5 2prensesannesiiii hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏼 pıhtılaşma yüksek düzeyde mi düşük düzeyde mi? Gebelikten önce kaçlık coraspin kullandınız? Benim düşük düzey pıhtılaşma var 100 lük başladım da sizin nasıl?
2prensesannesiiii Gul5 teşekkür ederim 🙏🏻 düşük düzeyde dedi doktor hafif dedi 100 ml coraspin başlatmıştı gebelik öncesi dünde kan sulandırıcı iğne başlattı dün kendi vurdu bugün ben kendi kendime vurdum🥰
Gul5 2prensesannesiiii bende iğneden çok korkarım ama sağ Salim olsunda her gün vuruluruz iğnemizi yeter ki sağlıklı olsunlar 😇 umarım bende hayırlı haberler verebilirim 💕
Miray81 Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptım 3 gün kala ve bugün çıkmadı neden olabilir
2prensesannesiiii Gul5 inşallah canım korkma iğneden ucu ince hiç acımıyor sadece enjekte edilen ilaç yakıyor kendim yaptım heralde acıtırım dedim acımadı🥰🙏🏻
2206minik @Miray81 mayıs ayında kimyasal gebelik geçirmiştim onda böyleydim adetten 8 gün sonra pozitifi gördüm ama 1 hafta içinde kimyasal olduğu ortaya çıktı umarım yine öyle değildir
Emos07 2prensesannesiiii hafta sonuna girdik sehir disina gitcemde kzu test alamicam pazartesi filan bakicam olmassam eger alirim🥰
2206minik @Miray81 kimyasal gebelik şöyle testler pozitif çıkıyor bir süre sonra beta da yani kanda düşüş olunca kimyasal oluyo örneğin ilk kan verdiğinde 200 de birdaki kan 80 lerdese kimyasal oluyor ardından kanama başlıyor ve git gide beta sıfırlanıyor