Meryem44 Buqun kontrolde amniyon sivisinin fazla olduqu soylendi sekerden olabilir dendi seker aclik tokluk seker yuklemesi yapildi normal cikti ayrintili ultrason ikili taramam da normaldi bunu yasayan varmi neden olabilir yada ilerisi nasl oldu
fatmaa37demi5 Meryem44 kuzenimin eşinin de suyu fazlaydı normal doğum yapamamisti yani bebegin kendiliğinden gelmesini beklememislerdi sezeryan oldu zorunlu. Ama herkes de aynı mi olur bilmiyorum
Elifderin34 Meryem44 benim de fazla doktor haftaya şeker testi fln yapıcak bakalım karbonhidrat ve şekerli şeyleri çok yeme dedi sizde azaltın ne olur ne olmaz
Meryem44 fatmaa37demi5 evet bende normalde insilün yuksekliqi var ben ddm seker cikar cikmadi kontrole alicaz seni ddi iki hafta sonra yine qel ddi. Sonradan duzelme ihtimali yokmuydu peki bana seker varsa diyete qirersin denqeleriz ddi ama cikmadi seker
Meryem44 Elifderin34 yaa zaten hani hamile kaldim kalali normalde yediqimin yarisi kadar bile karbonhidrat yemiyorum 6 aylik olduk hala aqzimin tadi bozuk tatli vs yiyemiyorm sadece duzenli yemeqimi yiyorum 4 kilo almisim simdiye kadar daha nasl olr bilmiyorm
Elifderin34 Meryem44 sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışın aynı durum bende de var sabahları bulantıdan zaten kahvaltı yapamıyorum akşama çorbayla geçiştiriyorum nasıl fazla çıkmış ben de şaşırdım😅