Fatma0715 21+3 haftalık gebelikte bebekleriniz kaç gramdı veya kaç gram arkadaşlar yardımcı olun lütfen 🙏🏻🙏🏻
asena0609 Fatma0715 21+0 da 387 gramdı oğlum ben zayıf olduğunu düşünüyodum moralini bozma sen kötü hissedersen bebeğinde öyle hisseder
Fatma0715 dün kontrol günümdü 415 gram dedi doktorum gelişim geriliği olabilir dedi 1 hafta öncesi de 329 gramdı sizce öyle birşey var mıdır herhangi bir fikriniz varmı ?
derin1derin Fatma0715 hayır hatta gramı çok iyi bile neden öyle demiş anlamadım benim 380 gramdı mesela 21+3te. Zaten 21.hafta için 400 ile 450 grama normal diyorlar benimki azdı bile 1 hafta geriden geliyoruz çünkü biz, bence çok normal sıkmayın canınızı
Fatma0715 derin1derin inşallah öyledir canım göbek kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar var gelişim geriliği ondan dolayı dedi moralimi bozdu doç dr a yönlendirdi
Fhaktas 21+3 de 375 gramdı ve doktor gayet normal dedi bence bi sonraki kontrolü bekle bir sıkıntı olduğunu düşünme hemen, küçük kaldı diye düşünüp yemeğe verme kendini de :)
Fatma0715 Fhaktas inşallah normaldir canım önce bir düşüğüm var o sebeple bebeğime bişey olmasından korkuyorum et süt herşeyi de tüketiyorum bilemedim aklımı karıştırdılar yaa
Fatma0715 Qnl kilodan dedi canım göbek kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar var dedi kilosuna küçük dedi
Hifaelif Fatma0715 Hiç korkmayın ya bende yaklaşık iki hafta önce gittm bana da üç damar olması gerek iki var bacak ve kolları da kısa dedi down sendromlu olma ihtimali var dedi başka doktorla bile görüştü hemen bakın diye bir kaç gün sonra özel bir kliniğe gittim ve hamdolsun doktor korkulacak birşey yok dedi yüreğinizi ferah tutun iyi düşünün Rabbim evladınıza sağlık sıhhat versin
Madakan Fatma0715 moralinizi bozmayın ama kontrolü de elden bırakmamak lazım bir kaç doktora görünüp fikir almak önemli bazen doktorlar yanlış yorumlayabiliyor. Moral çok önemli içinizi ferah tutun lütfen
Fatma0715 Madakan umarım yanlışlık vardır canım inanın 1 haftadır dünyam başıma yıkıldı elimden birşey gelmedikçe perişan oluyorum