Ayse1608 32.haftamda çalışamaz raporu aldım müdür milli eğitime bildirmiş fakat benim mebbisimde gözükmüyor .Sizlerin hemen düştü mü?
Dilossh Sevensevilen hocam tam olarak nerden bakıyoruz ben de çalısabilir raporu verdim sistemde göremedim
esradgn123 Sevensevilen Ben 5 Eylül de çalışamaz raporu verdim ama hiç bakmadım Mebbis e 😨 Nereden bakılıyor
Ayse1608 Nhb Salı aldım çarşamba verdim hocam ama göremedim sistemde sadece eski iznim gözüküyor.3 ocakta iznim bitmiş oluyor hocam çalışmak istiyorum ama bir yanımda kararsız siz başlayacak mısınız ?
Nhb Ayse1608 aynı gün iznimiz bitiyormuş. Ben bebeğin durumuna göre başlarım ancak diyorum inşallah zorlanmayız
Nhb Geçen hafta verdiğim çalışabilir raporum gözükmüyo Bu hafta çalışamaz raporu verdim sadece o gözüküyo mebbis mazeret izni kısmında
Ayse1608 Nhb Müdürüm pek güven vermedi bana nedense 🫢 mebbise de düşmemiş tedirgin oldum inşallah sıkıntı çıkmaz.Bebekken bırakmak kolay oluyor da hocam sonrası zor oluyor 😞
Gamzee66 Nhb hocam ben de çalışabilir raporu aldım. Çalışabilir raporu da mebbiste görünüyor mu acaba?
Ayse1608 Nhb Yarın bir sorayım hocam 13 ünde raporum başladığı halde devam ediyorum ücretli gelsin öyle çıkarsın dedi buna rağmen sıkıntı çekmek istemiyorum😞 Allah yardımcımız olsun hocam bakıcı baktınız mı hiç?