kr1907 Kızlar 33 hafta 2 gunluguz bugün doktora gittim kilosu 1900 doktor her gittiğim de az diyor 10 gün geride kilosu dedi siz de durumlar nasıl o kadar yiyorum neden hep kilosu az
beyzagl44 kr1907 32+0da gittim 1680 gram dedi. minyon bi bebek olacakmis boyu falan normal sadece bi tık zayif. zaten son 1 ay kaldi bende sürekli biseyler yiyorum kilo alsin diye bakalim. önemli olan sağlıklı olması dedi doktorum. O yüzden cok takmamaya calisiyorum doğunca alır insallah.
Aymiraninannesi kr1907 canım ben 36 jaftaligim dün gittim 2500 olmuş muz ceviz pekmez fındık fıstık ne bulsam yiyorum yumurta fiks her sabah peyni kasar desen sürekli süt içmeyen ben gergin bı bardak aksatmadan içmeye çalışıyorum ama almayınca almiyolar doktorun biraz genetik anne baba nasılsa bebekde öyle olur iri bı bebek asla bekleme en fazla 3 olur doğana kadar ama gayet normal önemli olan gelişimi dedi. Anliycagin ne yersen ye ne yaparsan yap almayınca almiyolar stres yapma
kr1907 Aymiraninannesi teşekkür ederim bana iyi beklenmiyor musu. Diyor daha ne yicem bilmiyorum balık hariç ger şeyi yiyorum
beyzagl44 kr1907 kaşarlı tost, yumurta, ceviz, süt ve en önemlisi hergün etli yemek. doktor bol protein yemelisin dedi. Paça çorbası falan ne bulursam yiyorum.