myangelson Uneremine ben 1 hafta boyunca hem damardan antibiyotik hem kalçadan iğne olarak antibiyotik kullanmıştım o süre zarfında sıkıntı yoktu ama 1 ay sonra enfeksiyonum tekrarlamıştı benim de. İnşallah bir an önce atlatırsın ve duzelirsin 😔
marika myangelson hayır bi sebep söylemiyorlar enfeksiyon çıksa kanımda muhtemelen enfeksiyon derlerdi. Kültür vs de baktılar bişey çıkmadı. Sigara kullanıyor musunuz, akraba evliliği mi normal gebelik mi gibi sorular sordular. Sigara da kullanmıyorum, akraba evliliği değil ve normal gebelik. Bi sebep bulamadılar yani
Uneremine Copurx ikra06_09 sekermomgeliyo 26+2 de dogum yaptim kizlar bebeklerim bi haftadir kuvozdeler insalah iyi olurlar 🤲
sekermomgeliyo Uneremine Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah iyi olurlar en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
Rapunzel3846 Uneremine canım benim inşallah güzel bebeklerinin birini sen dierini de babası kucaklamış vaziyette çıkmak nasip olsun hastaneden sağlıkla yüzünüz güle güle…bana da dua eder misin,suyum geliyo az az,26+4 ben de şuanda…çok korkuyorum,üzülüyorum