Nus_12 Minikmucizem199 desenize normal için zorlicaklar baya 🤯hayrlisi ya ilk ve bisey bilmiyorum hic
Minikmucizem199 Nus_12 Allah’ın dediği olur hiç strese girmeyin derim herkesin doğumu farklıdır tabi Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bir Avaz da doğurmayi nasip etsin 🤰🥰
Nus_12 acargolge5 tüp bebekle hamile kaldm bebek basgelis olduğu iicn normal doğum gözüküyor verirler suni sanciyi olmazsa sezaryen olur hiç sancım yok cunku
acargolge5 Nus_12 nasıl olursa olsun boşver cnm hayrlısı neyse o olsun sende bebekde sağ salım cıkın da o hastaneden gerisi boş
Nurezel Nus_12 bende 38 haftalığım sancı çıktı çatı 1cm açılma. Bndede kanama olmadı ama beyaz akıntı oluyir normalmi ki
2_minik_kalp Nus_12 ben 40+3 de doğurdum 40 hafta dolunca doktorum 5 gün daha bekleyebiliriz ama riski var demişti bende 3 gün bekleme kararı almıştım 3. gün kendi sancılarımla doğurdum günün dolduğunda normal doğuma müsaitsen suni sancı vererek doğurtuyorlar
Nurezel Nus_12 kız bende bilmiyorum 1 cm açılma var bende nst 100 sancı çıktı doktor bekliycez diyor 41 kadar yolu var
Yenidilek Nus_12 suyunun durumuna göre beklenir canım ama 2 günde bir muayene olman şartıyla bebeğin her an kaka yapma ihtimali var 42 ye kadar bekleniyor