GlahBilgiliPelit Kızlar bugün sağlık ocağının yaptığı testlerin sonucunu aldım d vitamın eksikliği çıktı yaşayan var mı? Coledan d3 yazdı doktor, zaten folik asitte alıyorum ne yapmalıyım bilemedim 😳😳
1PrensAnnesi GlahBilgiliPelit d vitamini kötü bişey değil ki folik asit ayrı o ayrı tabiki kullanabilirsin yinede kafana takılıyosa doktoruna danış ☺
Damla________ GlahBilgiliPelit gebelikte %99 da var zaten koyu yeşil yapraklı sebzelerde var d vitamin. Önemli olan kansızlık düşmesin
1PrensAnnesi GlahBilgiliPelit en iyi yoğurt ve peynir fakat faydası için onu yediğinde çay kahve pekmez gibi şeyleri tüketme 2 saat kadar bide cnm bana doktorum önermişti güneş varken evinde aç bacağını kolunu, karnını ve başını esirgeyerek güneşe göster en iyi depo yapanlardan biride buymuş ne kdr doğru blmiorm ama
Tutku GlahBilgiliPelit GlahBilgiliPelit d vitamini ile demir ayrı şeylerdir. D vitaminini en çok güneşten alabilirsiniz. Doktorum bana güneşli havalarda saat 12 1 gibi sadece kollarını 15 dk güneşte tut 1 2 saatte yıkama ki tenin iyice emsin demişti 😊 ama güvenilir bir güneş koruyucunu eksik etme
GlahBilgiliPelit 1PrensAnnesi doğru güneş çok faydalı olur ana artık güneşi görene aşk olsun 😄 saol tatlım çok tşk ederim güneş buldukça faydalanıcam zaten ilaç verdi o da yükseltir heralde :/
1PrensAnnesi GlahBilgiliPelit haklısın valla inş bulursn cnm. Yükseltir tabi kullanrken faydasını kırıcı bişi yeme yeter ☺
GlahBilgiliPelit Damla________ kansızlık çıkmadı şükür ama doktor bunu da toparlamamız lazım bebeğe geçer dedi canım yağ verdi ilaç bitane kullanıcam bakalım 🙄