Krispiim16 Dün sabah evde idrar testi yaptım adete bir gün kala koyu olmasana ikinci çizgi pembemsi görünüyordu belli ediyordu sonra akşamına kan verdim ve 88.56 çıktı acilde baktırmıştım hiç bişey demedi değerin 1000 olması gibi bişeyler söyledi biraz aydınlatırmısınız kızlar ?
sudamlasi Krispiim16 değerin kaç çıktıgı değil düzenli artması önemli. Arkadaşımın 30 küsur çıkmıştı adete bi gün kala şimdi 29 haftalık hamile🌸
Esesli Krispiim16 benim ilk değerim 53.7 çıkmıştı. Adetime 1 gün kala. Sonra 2-3 gün geçti tekrar yaptırdım 243 çıkmıştı. Şuan kızımın kucağım da 1 hafta oldu. İnşallah artar değerin aşırsın yavrunu kucağına. Şuan için güzel değer
Hasretimmm Krispiim16 benim adetimden 1 gun once 33 tu beta hcg. Suan 25 haftalik hamileyim . saglik ocaginda yaptirmistim kan testini onlarda bana hamile olabilirsin yada olnayabilirsin bu degerle demisti henuz erken oldugu icin birsey diyrmiyolar canim
minikkelebegimmm Krispiim16 canim benim 2 gun gecmisti 52 cikmisti gec dollenme olmus korkma onemli olan 2 gunde bir 2 kati olmasj
Selim_Alparslan Canım hamile görünüyorsun şuan da ama 2 günde 1 değerin 2 kat artması lazım mesela 2 gün sonra 177 lerde olması gerek . Kan verdiğin ortamda tekrar ölçüm yaptır verdiğin günden 2 gün sonra . Hayırlı olsun
Krispiim16 Selim_Alparslan teşekkür ederim yarın tekrar baktıracam zaten de acilden dr. Kafamı almak bullak etmişti insan gibi böyle böyle olması lazım gibilerinden söylemiyorüzüldüm sevinemedim bile hamile olduğuma 😌
Krispiim16 sudamlasi allah sağlıklı bileklide kucağına almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim cevaplarınız için 😌
Miss Kanda çıkmış Su an 2 güne bir olur katlayarak artması gerek değerinin 1 hafta falan beklesen 1000lere ulaştığında kese görünür ondan öyle demişlerdir çünkü aksidurum olursa dış gebelik yada boş gebelikten suphe edebilirler sana Su an kadın doğuma bile gitsen bisey yapamaz daha kanina yeni geçmiş çünkü biraz bekle derim gözün aydın şimdiden
Selim_Alparslan Krispiim16 sen kafana takma canım değerlerini kontrol et beslenme ve kendine dikkat et 😍 bol su iç
Krispiim16 Esesli allah analı babalı büyütsün yavrunu teşekkür ederim inşallah yarın öğrencez bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 😌
Esesli Krispiim16 inşallah. Bana da acilde doktor kimyasal olarak gebesin evet ama bu değerin çok yükselmesi lazım demişti. Bende korkmuştum kimyasal gebelik diye. Korkma hiç
KlncA Krispiim16 tebrikler👼🏼 iki günde bir tahlil yaptırıp değerin ikiye katlanmasını takip etmelisiniz. Değer 2000 lere falan çıktığında ultrasonda kese görünmeye başlıyor
Krispiim16 KlncA merak ettiğim bir konu daha var canım uykularımda ben hep yüz üstü yatıyorum sorun olur mu gece uyanıp farkettiğimde bişey olur diye korkup dönüyorum
KlncA Krispiim16 hiç bişey olmaz merak etme hatta tadını çıkar çünkü o şuan derinlerde 👼🏼 karın büyümeye başlayınca yatılmıyo 😘 13-14. haftadan sonra yüzüstü yatmak seni de zorlayacak zaten canım anlayacaksın
Tugcezhan Krispiim16 hiçbişey olmaz☺️ Benim doktorum yatabiliyosan yat dedi zaten rahatsız edicek bi süre sonra istesen de yatamıcaksın😄
Destina21 Krispiim16 bende aynısını yaşıyorum.. daha çok küçük bisey olmaz biliyorum ama engel olamıyorum.. yüz üstü ve bacağımı açarak uyuduguumu farkedince gece sırt üstü çevirip kendimi mumya gibi yatiyorum 😄😄🤣🤣
Destina21 Degerin gayet iyi . Iki gunde bir saglik ocagi hastane farketmez gidip kan verip takip et güzel artması lazım..
Krispiim16 Destina21 teşekkür ederim canım yarın tekrar test yaptırıcam bakalım inşallah yükselmiştir 😌