Sbm050421 Kubraaap millet korkutup duruyordu beni de , korkulacak bir şey yok , çok k hafif bir acıyor, millet dayanılmayacak bir şeymiş gibi anlatıyor
BirFeyzaBirBebek Kubraaap acıyıp acimamasi kişiye göre değişiyor sanırım. Ben de korkuyordum ama kendimi kasmadim. Başa gelen çekilir dedim. Hiç bir şekilde acı hissetmedim. Sadece çatıyı kontrol ederken çok hafif kasıklarımda ağrı hissettim hepsi o. Şu ana kadar 2 kere muayene oldum ikisi de hiç acımadı. Ama bir arkadaşım kendisinin acı hissettiğini söyledi. Zaten 5 saniye belki sürüyor. Hiç anlamıyorsun. Çok düşünulecek bir şey değil
girl_boy_annesi Sbm050421 ilk Çatı muayenesi kolay Doğumda açılma olsun diye insani biraz yıpratıyorlar maalesef
MomSes Kubraaap iki parmağıni içine sokup çeviriyor ben çok kastigim için canım acıdı kasmazsan acımaz heralde
SahrasMom311216 Bana daha yapılmadı yanlış yönlenrimek istemem ama acıttı diyenlerin geneli kuru elini soktuğu için öyle diyor genelde jel gibi bir şey sürüp yapıyorlarmış. Çok kasmamak gerekiyor😕