Fatmaasel Aykutzen 30.haftada 1550 Gr 42cm boyu vardı.32haftalik oldum yarın kontrolum var meraktayim bakalım 2haftada kaç Gr almis
mucizemizibekliyoruzz Aykutzen 31 haftalıkken 1650 gr ama 250 gr yanılma payı var dedi doktor. Diğer kontrolüm 33. Haftamda şuan 32yiz
Aykutzen Busra_5461 benimde kontrolum 34 . Haftamda suan kaç kilo oldugunu cok merak ediyorm bnmde 30. Haftada 1650 gramdı , bugun kontrolunden sonra yazar mısın ne kadar olmuş😊
Aykutzen Busra_5461 evet canım 😊 aynılar , doğum hakkında doktorun bilgi verdi mi bn sezaryen istıyorum 37. Haftada gun vericem dedi heyecandan ölüyoruz artık😊 sanki zaman gecmiyor
Busra_5461 Aykutzen bana verdi bile gunu mu canim 38 + 5 e sezeryan 20 kasima 😊 ama o zamani beklemez diye dusunuyorum 2. Dogum benim oğlum erken olmuştu 37 haftalik 😊😊
Aykutzen Busra_5461 bna 37 de gün vericem dedi😊 sanırım 38 de alacak , 37 de kaç kilo doğmuştu cnm ilk bebişimz👶
Aykutzen Gmzegb yengeminide 37 de aldılar , bebişte hiç bir sorun sıkıntı olmadı sarılık dahi olmadı cok şükür , sanırım bebeğin gelişimine göre karar veriyorlar
Aykutzen Aykutzen birde son hafta doktor karar değiştirebiliyor yengemde öyle olmuştu doğumu erkene cekiyorlar bazen
mucizemizibekliyoruzz Aykutzen 38den önce gerekmedikçe hiçbir doktor yapmıyor diye biliyordum acele etmeyin bence
Gmzegb Aykutzen Canm bende hemşireyim de sıkıntılı olmadıkça o kadar erken almıyorlar anne karnında 1 gün 1 gündür ben 35 haftalığım mesela gelişimi önde ama o şekilde söyledi
Aykutzen Busra_5461 oyy masallh 😍 ilk doğumunda mi sezryendi canım ? Bnm bu ilk doğumum olacak korkuyorum anestezi konusunda hangisini tercih etsem bilmiyorm
Busra_5461 Aykutzen acil sezeryan oldu benim devletteydi benim dogumum gece oldugu icin genel bayiltmislardi ama zorluk cekmedim bunda belden uyusmali istiyorim kizimi ilk ben goreyim 😊
Aykutzen Gmzegb anladım canım söylediğinde haklısın , zaten 38 öncesi prematüre sayılıyor 38 den sonra normal kabul ediliyormuş