mervegny1 NisaNuru ah bu tereddütler bende ayrıntılıyı bekliyorum 🥰 hala bir türlü alışveriş bile yapamadım 😂
NisaNuru mervegny1 Bende inan ikincisi de kız olsa dahi kızımın kıyafetleri ayiklanacak onları bile yapamiyorum durum belli değil
mervegny1 HavvaSonmez03 ah ya her gün belki yarın biter diye ümit ediyorum demekki bitmiyor kolay kolay hamilelik de cidden bulantı olayı baya zormuş yarın 17 hafta olacağız öğrendiğimden beri yaşıyorum bize de yazık🥹
HavvaSonmez03 mervegny1 evet canım benim hiç sorma amaaannn çocuğun sağlığı yerinde olsun da ömür boyu çekerim vallah ☺️
mervegny1 slzttr bende öyleyim ayrıntılıyı bekliyorum alışverişe başlamak istiyorum bi yanım bekle diyor çözemedim😂
Ela344 mervegny1 benimde kız bende ne kusma ne bulantı yaşamadım sadece 2. Ayda bir bulantım olmuştu o da 1 hafta sürdü bitmişti çok şükür 🙏🏻 ama her bünye farklı çok bulantınız varsa doktora danışın ☺️
mervegny1 Ela344 ne güzel maşallah 🥰 mide koruyucu ve prilam kullanıyorum aman aman faydasını göremedim🤦♀️
baby3_ mervegny1 benim ilk kızlarımda doğuma kadar kustum şimdikinde yok valla. Ama koku geçmiyor ve ağız tadım iğrenç geçmedi
mervegny1 baby3_ demekki her gebelik farklıymış ben hep kızlar da kusma koku yaşandığını gördüm erkekler de daha çok halsizlik uyku gözlemledim. Bende hepsi var ve ben daha ay şu olsada bir yesem diyemedim😂