Ozgeseker Hangisi daha kullanışlı olur arkadaşlar Kasım’da doğum yapicam atlet mi yoksa sütyen mi daha fazla almalıyım
Sarahh Ozgeseker kış için bence atlet daha iyi . Kararsızsanız her ikisinden 1,2 tane alın bence, yani ben olsam öyle yapardım
Minisssko Ben kışın evde sütyen giymiceğim için rahat edemem diye atlet tercih ettim. Ama 1-2 tane yedek sütyen aldım kenarda dursun diye ☺️
yabansena Ozgeseker ev içinde günlük kullanımda atlet daha rahat. Sütyen modellerinde hiç güzel model bulamamıştım. Güzel model bulursanız gezmelerde giymek için sütyen alabilirsiniz. Suwen marka emzirme sütyeni güzel demişlerdi fiyatı çok yüksek kasım indirimlerini bekliyorum indirime girerse alıcam bende.
Ozgeseker Aslında normalde de çok atlet kullanan biri değilim ama şimdi lohusa dönemi ve kış ayı olacağı için belimden soğuk almak istemem 😃 en iyisi 2 atlet 2 sütyen olacak sanırım çok teşekkür ediyorum hepinize kızlar 🥰
Aksakal1907 @Ozgeseker ben emzirme sütyeni almayı düşünmüyorum onun yerine normalde de kullandığım büstiyer var onu kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum sadece emzirme atleti almayı düşünüyorum