Yb66 Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim elektrikli süpürge çalıştırmam sorun olur mu bilginiz var mı ?
Mucizebeklerkennn Yb66 yani ben 6 haftalıkken çok fazla itmeli çekmeli hareketler yapmıyordum evi böyle çok fazla süpürmeden hani narince yapmaya çalışıyordum çünkü karın gerilmemesi gerekiyor
Biroglanannesiii Yb66 Niye yapılmasın yapıyordum ben valla dikkat et sadece ağır kaldırma süpürge vileda toz alma yapabilirsin
susis Yb66 yapılır hiç de bir şey olmaz. 6. hafta uzakta yaşayan eşimin annesi ve babası bizde kalmaya geldiler. Öncesinde eşimle bir tam gün full temizlik yaptık hiç de bir şey olmadı yani 😀
Nil- Yb66 düşük riskiniz vs yoksa çekmeden itmeden öyle bir toz alma mantığında evinizi süpürebilirsiniz bence
EmineDefneGokce Yb66 ben daha önce kayıplarım olduğu için ağır işler yapmamıştım . Doktor ne zaman düşük riskin yok dedi o zaman ağır işler yaptım . Ama süpürmek ağır işe girer mi bilemiyorum süpürme her gün yaptım evim küçük hemen bitiyor
kuzeymomsss Yb66 o kadar ağır bir elektrikli süpürgem vardı ki 4 5 haftalıkken hep süpürdüm temizlik yaptım. Çok şükür birşey olmadı ama tabi dikkatli olmak gerek
Ayseaysa Yb66 34 haftaligim hamileliğimin başından belli bütün temizliği kendim yapıyorum çok şükür düşük riskim yoktu bence ağır kaldırma doğum sürece bişey olmaz
Hadya Benim o haftalarim riskli oldugu icin doktorumunda tavsiyesiyle herhangi bi is yapmadim,suan 14 haftaligim cok sukur risk ortadan kalkti,artik ev isidir falan yapiyorum.
0404 Yb66 benim düşüncem kişiye kişiye değişir benim 7. Haftam da kanamam oldu temizlik yapmıştım o tetikledi yine de dikkatli olmanızı tavsiye ederim yap veya yapma demek saçma olur dikkatli olun 🌸
Vera09 Yb66 çok kendinizi zorlamasanız daha iyi olur şmdi bebek tutunma aşamasında çekmeli itmeli şeyler de yapmayın bana doktorum demişti. Süpürmeyi bilmiyorum dinlenerek olablir herlde