-Miracle- Mervetnl o zaman sizinki suan 16 ya da 15 haftalık demi hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza ❤️🙏🏻
-Miracle- Meed işler karıştı valla yaaa 😂😂neyse benim kontrol de haftaya salı bakalım bende şüphe ettim vallahi 😂😂😂
Meed -Miracle- cin takvimi dene bakam cin takvimi ne diyo kızımda doğruydu şimdi oğlan diyo akşamı iple çekiyom🤣🤣
Meed -Miracle- amaaaan bilemedim kelin ilacı olsa başına sürecekmiş benimki de böyle bütün ultrasonlar aynı bence hep uydurmasyon tahmim işi ona da küstüm 🤣🤣
yagmurefe Meed 14+5 haftaligiz iki hafta önce de erkek dendi bugün yine doktor %100 erkek diyor ikinic oğlum olacak inşallah 🤲
tecrubesizanneadayi12 Meed ayy benimde aynı tarihte gösteriyor ve evlilik yıl dönümümüz olacak 🤩🥰12. Haftada kontrolümde doktor erkek dedi bu perşembe tekrar gideceğim kesinleşecek o zaman 🥰
Meed tecrubesizanneadayi12 perşembeyi iple çekiyorsundur ben akşama kadar heycandan napacağımı şaştım cin takvimlerine felan bakıp duryom🤣♥️
tecrubesizanneadayi12 Meed ya hiç söyleme zaten cinsiyet için değilde onu görmeyi çok istiyorum çok özlüyorum😍daha doğmadan böyleyse doğunca sevgisi nasıl olacak acaba🥲
Meed tecrubesizanneadayi12 ilk çocuğun mu canım gerçeği ilk son fark etmiyor benm ikinci aynı duyguuu ♥️♥️
MeralP Meed ikili tarama testi yapılırken bir çıkıntı gördüm erkek gibi ama kesin de değil dedi. Ben en başından beri kız hissediyorum bir oğlum var çok şükür ona hamileyken cildim çok güzel olmuştu şimdi her yerim sivilce içinde bakalım hayırlısı☺️
Meed MeralP bu aralar benimde sivilce kesti biraz çikolatayı fazla kaçırıyorum sanırım anlamadım 😅 sağlıkla al kucağına🥰