Ozbyt Summerwine onu duydummm nasıl anlaşılıyorr ikilide biliyor musunuzzz 😣 bende 23 eylülü bekliyorum 😍👏🏼
Summerwine Ozbyt valla benimki uyuyordu,ben sormadan doktor söyledi sanırım yumurtalıklara göre bakıyor tam bende anlamadım o an heyecandan🤣Doktoruma daha önce giden tanıdıklar o yanılmaz söylediyse öyledir diyorlar bakalım
Ozbyt cansualisa aaa ben 2 kilo sandımm olsunnn bundan sonra biraz daha dikkatli gidersinizz 😍 yğrüyüşle falann ideal kilonuzu korursunuz bebiş sağlıkla doğsunda kilo verilirr 👏🏼👏🏼👏🏼
Summerwine Ozbyt kız ben maşallah belirti bile yaşamadım kaşık ağrısından başka yani bulantı,kusma,tiksinme olmadı şükür ☺️bel ağrısı benimde oluyor kendimi yordugumda
Ozbyt Summerwine oh maşallaahh ya ne güzell 😂😂 allah hepimize nasip etsinnn 🤣😂 bende 10. Haftadan 12 haftaya kadar kusma yaşadımm sonrasında ara araa kokular yüzücünden oluyor 😣
Ozbyt Summerwine doktorumm uslu olur dedi 🤣😂 şimdi uyuyorsa hep uyur dedii bakalımmm uslu olsun sağlıkla gelsin 😍👏🏼
Summerwine Ozbyt ya inşallah en kısa zamanda biter onlarda benim annemde çok rahat geçirmiş bilemedim bünye meselesi heralde☺️