El912022 Kızlar tekrar selam bugün sabah tuvalete girer girmez günlük pedim de beyaz krem gibi bişey gördüm aktı resmen resmini çektim ama yükleyemedim buraya bu nişan olabilir mi acaba?sanki böyle afedersiniz bir parça beyaz pudin gi oraya sürmüşüm gibii.
berceste5155 El912022 ben hiç doğum yapmadım ama nişan kahverengi kırmızı veya pembemsi oluyor diye biliyorum enfeksiyon akıntısı olabilir sizin ki üstte kalsın inşallah birileri yardımcı olur
Damla1995 El912022 hayir canm o normal akıntı enfeksyon mantar vs olablr bndede oluyor cnki enfeksyon cikmisdi. Nişan daha cok sumuksu khve veya pembe akinti
Kaahvelii El912022 Bence bahsettiginiz Nişan değil Enfeksiyona bağlı akıntı çünkü bende aynı şekilde oluyorum Hiç bir ağrım sızım yok ama Enfeksiyon varmış az miktarda belki sizinde vardır
Nurcantas65 Nişan kahve rengi ve pembe oluyor. Beyaz akıntınız normal koku yoksa koku varsa enfeksiyondur
El912022 Tamam kızlar çok teşekkür ederim buda gol değil😂en ufak birşeyde doğum belirtisimi acaba die heycanlanıyorum saolun🙏