Yildizayz İlk gebeliğim olduğu için pek tecrübeli değilim akşamları uyuyorum sabaha karşı kalça kemiğime sanki bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor diğer tarafa döndüğümde diğer taraf ağrıyor bilgisi olan var mı sizde de oldu mu? Bu arada 16+4 haftaligim 🙏😍
berceste5155 Yildizayz benim de ilk gebeliğim bende yaşıyorum kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyor süt ürünlerini ve maden suyu tüketmeye dikkat et eğer çok rahatsız ediyorsa ve doktorun vermediyse doktoruna söyle takviye ilaç verir
Damla1995 Yildizayz hahhaha ahh kuzum ahhh 3.ye hamileyim tecrubeyle sabit korkulcak bsy yok hepimiz yasiyoruz bende cok yasadim doktor magnezyum baslatti. Bnmde erken basladı bu agrilar hala yasiyorum 33 haftadayim be suan daha zor donemiyorum agirlasdim falan baya zorlu surec 😩😩
Yildizayz berceste5155 çok teşekkür ederim valla bazen belime masaj yapılmasını okadar çok istiyorum ki ama yapacak kimse yok eşim şehir dışında kaynanamin yanındayım suanlik evim ayrı ama yanlız kalmamamk için buraya geliyorum kaynanama da yaptırmak istemiyorum 🙏