tazecikannee Kızlar bebeğinize kıyafetleri nerden alıyorsunuz yada hangi siteden memnun kaldınız mı 🛍️
hemsiree tazecikannee pançodan aldıklarım biraz pahalı ama yumuşacık ya çok sevdim onları. bir de tuhaftır lcw ürünleri çok güzel o kadar kaliteli beklemiyordum
Deletedmom_110 tazecikannee Bebeğimin kıyafet alışverişini netten yapmıyorum çünkü kumaşına dokunmam kalitesini görmem lazım mağazadan almayı tercih ediyorum ebebek civil ve diğer bebek mağazalarından alıyorum
Minigim38 tazecikannee ben her cocuk mağazasından aldım dün İnternette 3 lü takım gördüm 300 tlydi aynısını dün pazardan 140 TL ye aldım. Cocuk kıyafetleri cok aşırı pahalı uygun neresini bulsam alıyorum
Fundaaaaa tazecikannee H&M alıyoruz ilk bebemiz alerjikti giydiremedim başka 1 yaşına kadar 1 yaşından sonra ebebek almaya da başladık arada
Zeynep_bilgen E bebeğin ürünleri güzel oluyor ordan bakabilirsiniz çıtçıtlı atletleri falan uygulamasını indirin ordan ben indiirm yakalayabilirsiniz
tazecikannee Deletedmom_110 civil için iyi demiyorlar kaliteli değilmiş bilmiyorum ordan hiç almadım söylenenlerden dolayı
A_cemilik Ben e bebeğin ürünlerini çok beğenmiyorum yenidoğanda kitikate panço hm Kids den aldım ve lcw nın ürünleri gerçekten çok güzel.