MUSU21 Kizlar seker hamurlu bir pasta sordum 10 kisilik 820 tl dediler. Veriyor musunuz cidden bu paralari cunku herkes seker hamurlu sevimli bisey yaptiriyor. Bir pastaya bu kadar vermek istemiyorum gercekten.
KayraVeAnnesi_06 MUSU21 Şeker hamurlu yaptırmayın bence hem boşu boşuna ağırlık hemde çöpe gidiyor renkli çikolalarla çalışan postacılar var sadece üzerindeki ufak tefek figürleri hamurdan oluyor tabi fiyatta düşüyor bence öyle birşey düşünün derim 🙏🏻
Aloneanqel MUSU21 geçen yıl 450 tl Ya yaptırmıştık. Bir kaç ay öncesinden her ay kenara para atmıştım fiyatını öğrenip. 400 dü sorduğumda 450 olmuştu kızımın doğum gününe kadar
bosyapmaa MUSU21 2 kez hazır normal çikolatalı pasta aldım şeker hamursuz öbürlerinde kendim yaptım çok daha lezzetliydi
holly MUSU21 Bnce hazır pandispanyalardan al bi de güzel renk bi gıda boyası. Kremasını renklendir miss gbi pasta. Eskisi gbi gösterişli pastalar yapmıyo kimse daha sade şeyler Bnce daha güzel
MUSU21 holly benim sectigim de cok sade aslinda ama uzerinde 2 3 figur var onlar cok tutuyormus. Bide 6ay pastasini yapmistim cok yorucu oldu ya bide sevmiyorum yemek islerini onunda etkisiyle..
hemsiree MUSU21 ablam yaptırdı 1 ay önce 2 katlı pasta 480 liraydı size çok demişler başka butik pastacı bakın bence. normalde verilecek paralar değil haklısınız ama insan ilk yaş günü kusursuz olsun istiyor
MUSU21 hemsiree kesinlikle heves ettim ilk yas gunu diye de kursagimizda kaldi bu ekonomide bu paralari vermek cok mantiksiz. Ne olucagimiz belli degil resmen
bykarakan MUSU21 kendin yapabiliyorsan kendin yap ama ben kızımın 2. yaş gününde maket pasta yapacağım onu üfler mutfakta da kendi yaptığım pastayı ikram edicem
bykarakan MUSU21 ambalajcılar parti malzemeleri satan yerlerde pasta şeklinde yuvarlak köpükler oluyor onlardan bie büyük bir küçük alıcam birbirine yapıştırıcam 2 katlı olması için üzerinede ya şeker hamuruyla kaplayacağ7m ya da eva kartonla flan süslmede hayal gücü artık 🙃
Feyza-nur MUSU21 bence gereksiz pahalı kim ne derse desin kendım 100 tl ye maal edicem 350 tl işcilik cok fazla evet emek cok ama bu kadar da olmaz bence
Oslemasel MUSU21 ben iki pandispanya kek krem şanti çikolata ve meyve kullanıyorum, bana uygun geliyor bilemedim
2erkeksnnesi MUSU21 ben maket pasta alıyorum valla 250₺ ye aldım hemde bende kaldı benim oldu gittim normal pasta aldım dilimledim çok da güzel oldu 🥰
HavvaSonmez03 MUSU21 şeker hamurlu iyi olmuyor canım çoğu zaten onun hamurunu yemiyorlar bence normal bi pasta yaptır hem uygun fiyat hemde ziyan olmamış olur 🥰 yinede kendin bilirsin 😇
MUSU21 HavvaSonmez03 naked cake yaptirip uzerine seker hamuru figuru koydurmayi dusunuyorum. Her bir figur 100 tl ymis .. 2 figur 200 tl. 200 300 de pasta olsa yine 500 e gelecek😀
Halimbey MUSU21 bana çok pahalı gelmişti o fiyatı istediler ben 400 liraya oyuncaklı pasta yaptırdım futbol temalı şeker hamuruna o kadar para veremem dedim 🤑
2erkeksnnesi MUSU21 bu arada instegramdan aldım o maket pastayı oğlumun 2 yaş doğum günüsünde de öyle yapmıştım