Bebek2_ 22 haftalik hamileyim İdrar yolu enfeksiyonu oluyorum sürekli doktor kontrolünde antibiyotik vajinal yol kapsülü ne varsa veriyor ve kullanmama rağmen geçmiyor ne yapmam gerektiğini artık bilemiyorum 😔 lütfen benim gibi olan varsa yazsın
beyzagl44 Bebek2_ Benimkide gecmiyor 33. haftadayiz. Bıktım artık. bigün yatisim yapildi ilaclarla falan erken dogumu engellediler. bugun yine kanimda cikti. Ne yapacağımı sasirdim. Bol su iciyorum sık idrara cikiyorumki temizlensin diye ara ara düsüyor.Bugün yine bel agrim vardi atlet çorap falan giydim. İnsallah 3-4 hafta daha idare edebilirim.😔 kuveze girmesinden korkuyorum.
tazebiranne_hg04 Bebek2_ benimde öyleydi enfeksiyondan dolayı erken haftalarda kasılmalarım olmuştu tuvaleti mümkünse eşinizle aynı kullanmayın ve tuvalet sonrası temizliği çok önemli restoran avm gibi yerlerde tuvalete girmeyin mümkünse iç çamaşıları 60 derecede biraz çamaşır suyuyla yıkayın ve ütüleyip giyin ben öyle kurtuldum
Bebek2_ dilann22 bende kullandım ve kullandığım halde ara ara tekrar ediyor doktorda artık koku ve kaşınma yoksa ara ara geliyorsa bol su tüket dedi sadece