Lilbaby 17+2 günlük hamileyim. Malum hava şartlarından nezle oldum. Burnum öyle bir tıkandı ki 2 tarafıda dünden beri neler neler denedik açamıyoruz. Vicks sürdük, sıcak suya vicks koyduk, okiliptus yağı kokladım, onun buharını çektim. Yattığım yere soğan koyduk, tuzlu su çektim vs hiç bişey banamısın demedi sonuç sabah oldu ve ben ayaktayım :( Ağzımdan nefes aldığım için boğazımda tahriş oldu :( varsa öneriniz alayım hanımlar 😔
Meryemim Lilbaby Geçmiş olsun eczanede satılan bırun bantları iyi geliyomuş onuda deneyin isterseniz :)
Dileka Lilbaby abfen sinüs rinse kit bence bunu kullan ben faydasını gördüm sanada faydası olacağını düşünüyorum ayrıca ilaç değil onun içinde bebişede bir zararı olmaz
deniz2019 Lilbaby çok geçmiş olsun dün aynı şey başıma geldi Sirke ile gargara yapıyorum ve burun açılması için de sirkeyi burnuma çekip boşaltıyorum anında rahatlatıyor
peloo geçmiş olsun cnm.. vicks zararlı die okudum geçenlerde doktoruna danıştın mı bu konuda? tuzlu suyu yapmaya devam et ii gelir boğazı içinde ballı zencefil yap
Lilbaby peloo vicks ilk 3 ay önerilmiyor diye biliyorum o yüzden danışmadım ama zencefilin zararlı olduğunu doktor söylemişti aklında olsun canım
Elcindyn Lilbaby 3 gece uyuyamadıktan sonra Burun yıkama solüsyonları var ben onlarla açtım burnumu size de faydalı olur diye düşünüyorum. Ben bebekler için olanını kullandım Doktorunuza danışın isterseniz.
Yogurtlupilav Lilbaby bu durumda da tek çözümüm breathe right. Geçici çözüm ama uyumanı sağlıyor. Uyuyunca dinlenebiliyorsun, daha çabuk atlatılıyor.. Sinüs rinse kit satılıyor eczanelerde, ama ben beceremiyorum..
Ipkcnn Bal toz tarcin karisimi Kaynayan suya 3 dilim zencefil Ev yapimi elma sirkesi ile gargara Uyudugun odaya hava makinesi Bende grip oluyorum daha baslangic bunlari yapmaya basladim
elifiii Gecmis olsun, tuzlu su ile sinus rinse yikamasi yapabilirsiniz. Ayrica sicak su torbaniz varsa yuzunuze bir havlu koyup sicak su torbasini da onu uzerine koyun. Sicaklik kati iltihabi yumusatir, ama yanmamaya ve cok uzun sure tutmamaya ozen gosterin. Lutfen buradaki bitkisel ve baharatli tavsiyeleri uygulamayin. Zencefil tarcin vb. tavsiyeleri hamilelik icin tehlikeli. Zencefil asiri kanamaya yol acabilecek bir baharattir. Size uygun dozu ayarlayamazsiniz, ve hamileyken vucudun neye nasil tepki verecegi hic belli olmuyor. Bogaziniz icin de alerjiniz yoksa balli limonlu ilik su icin.
Lilbaby Hepinize teşekkür ederim hanımlar bugün doktora gittik faranjit olmuşum ve kan tahlilinde enfeksiyon çıktı doktorumunda gözetiminde antibiyotik tedavisi başlandı. Umarım çabuk atlatırım 😞
Mervekrgl Çok geçmiş olsun canım 😘 bende hasta olmadığım halde hamilelik yüzünden nefes alamıyorum çünküü burnum şişti yaa 😣