XGoncaa Mrvsln yok kuzum video bulamadım bende çok baktım ama. Bunu satan ınsta sayfaların ağzından bilgi almaya çalıştım çaktırmadan malzeme nedir falan diye😂birazda mantık katarak yaptım görüntü aynı oldu sonuç olarak😂
Mrvsln XGoncaa lazer kesim isim yazan bir yer bulabilirsem ben de deneyeceğim yapmayı en sevdiğim bu oldu
nnnaaz Mrvsln teşekkür ederim kasnak aldım iki tanede halka kulak için sonra hayal tül yapıştırdım. Trendyoldan isim sipariş ettim yapıştırdım 🌸
XGoncaa Mrvsln teşekkür ederim beğendiğiniz için🫶🏻 Mutlaka vardır çarşıdaki tuhafiyecilere yada söz nişan süslemeleri satan yerlere sorup gösterin en iyi onlar biliyor yönlendirirler.
Deletedmom_8 Nskyhn ay bu çok güzel ya piyasaya göre de çok çok uygun 😂 ben normalde kapı süsü almayacaktım ama bunu göründe vazgeçtim fiyat iyi gayet 😂 inşallah güzel ve düzgün gelir kendim de süslerim çok hoş olur 🥳
Nskyhn Deletedmom_8 ben de aynı mantıktaydım yapmayacaktım ama bunu görünce hem uygun hem de sade sipariş verdim geçtim 😂 hoş bizimki duvarda böyle dümdüz takılı suslemedik bile 😂😂 inşallah canım 😍
Deletedmom_8 Nskyhn bende nişanımdan kalan yapay çiçekler olduğu için süsleyeceğim yoksa bende ekstra süs almazdım 😂 sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah
Suiii Sedaa_ 30 cm 220₺ canım baykuscraft tan yaptırdım fiyatta şuan değişiklik oldu mu bilmiyorum ama 🥰
nnnaaz Zuleyhadere25 teşekkür ederim kasnak aldım iki tanede küçük halka yarım kestim kulak formunda sıcak silikon ile yapıştırdım. Etrafını ana kuzusu örgü ipiyle sardım. Sonra hayal tül yapıştırdım. Trendyoldan isim sipariş ettim tülün üstüne yapıştırdım 🌸