Fattuma 17papatya ben kullandim ve hamilelik olustu,ayricâ annemde de adet düzensizliği vardi onun için kullandı,adeti duzene girdi
2022bebeki 17papatya Asla bana yaramadi hem reglim gecikti hem de 2ay yumurtlama göremedim direkt attim tercih sizin tabi
minikmucizemmmmmm 17papatya ben çikolata kisti için kullanmıştım, söyledikleri şekilde kullandım tamamen. Ama hem hamilelik olmadı hemde kistim büyümüştü
Fattuma 17papatya aslında kaşık ya da kavanoz farketmiyor,ikisi ayni,cok disarida vakit geciriyorsaniz unutmamak ve ihmal etmemek adina kaşık olandan alabilirsiniz,ama zamanın çoğu evde geciyorsa kavanoz tercihinde bulunabilirsiniz
Ciceekanne 17papatya yok canım kavanoz aldım kaşığın herhangi bir farkı yok sadece kullanıma hazır. Ben canım sabah ve akşam yemeklerden 10 dk önce yiyorum bu kadar 🙏🏻 Dilerim ikimize de şifa olur 🌸
Fattuma 17papatya sabah ve akşam aç karnina,yemeklerden 10 dk önce macunu kullanmaniz gerekiyor,ayrica adet doneminde baslayip yumurtlamayi gördükten 2 gün sonra macunu birakiyorsunuz, kullandığınız dönem yürüyüş ve bol su içerek isinizi kolaylastirabilirsiniz
Fattuma Mucizemolsunn ben once 2 hafta kullandim ayni ay gebelik olustu,3 aylik gebeyken bebeğimin kalbi durdu kaybettim,,sonra korunmadan yine denedik 6 ay olmadi,tekrar macunu kullandim 2.ayda tekrar gebelik olustu, hamdolsun şimdi 8 aylik gebeyim,
Fattuma Mucizemolsunn cok yakin arkadasiminda 3 yıl bebegi olmadi,kullandigi ay hamile kaldi🥲simdi bebegi kucaginda
Mucizemolsunn Fattuma ay ne kadar güzel bir haber ,Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻😌👼🏻 Bi arkadaşım da 2 ay kullanmıştı , şimdi çocuğu oldu 2 yaşına girdi☺️ bana da tavsiye etti kullanıyorum 1 aydır 🤲🏻
Fattuma Mucizemolsunn Rabbim nasip etsin guzel haberleri 🥰😍benim etrafimda da cok kullanan oldu ve hemen hemen hepsi faydasini gördü 😍
17papatya Mucizemolsunn ben de yeni başlıcam inşallah 8 ay önce bi kimyasal gebelik gecirdim 3 aydie korunmuyoruz inşallah faydasini görürüm
Ciceekanne 17papatya evet canım benim adetliyken başladım bolca su iç ve yürüyüş yapman daha olumlu sonuç almanı sağlarmış 🤲🏻🍀