Zeynepkavrayan Beylikdüzü çevresinde özel hastane yada devlette tanıdığınız iyi ilgili bir doktor önerisi yapar mısınız
elif8selim Zeynepkavrayan beylikdüzü medilife Ali sunay ilk bebeğimin takibini ve doğumunu burda yaptım aşırı memnunum ikinci gebeliğim yine ali beye gidicem ☺️
Emily37 Zeynepkavrayan ben Beylikdüzü Medilife Hospital da Senem Aras’a gidiyorum çok memnunum.Biraz fazla yoğun olduğundan randevu zor bulunuyor bilgin olsun randevu günü gittiğinde öyle saatlerce beklemiyorsun.Çok ilgili ve gereksiz test yaptırmıyor gereksiz takviyede veren biri değil.Arkadaşlarımdan bazılarıda Bedia Zeynep hanım var ona gidiyor çok memnun kaldıklarını söylediler.Eğer Senem hanım olmasaydı ben Bedia hanıma giderdim methini çok duydum
Emily37 cansualisa Selda hanım 1 yıl önce kadar ayrıldı hastahaneden bir süre çalışmama kararı almış.Arkadaşım ona gidiyordu doğumuna 2 ay kala Bedia Zeynep hanım var ona yönlendirdi arkadaşımı sonrada görevden ayrıldı zaten bilginiz olsun
3bebeli1kedili Birinci hastanesi Hatice Yalçınkaya şenel’e gidiyorum gayet iyi sıcak kanlı biri nasip olursa benim kuduruklar dururlarsa pazartesi günü randevumuz var sabırsızlıkla bekliyorum Hatice hanımı görmeyi
Emily37 cansualisa aaa o zaman yeniden gelicektir.uzun süredir yoktu çünkü bir süre gelmiycek falan demişti doktor arkadaşım