Melekbat Hayırlı sabahlar olsun arkadaşlar ben 39+5 günlük gebeyim dün gece Hafif sancıyla gittim hastahaneye 4 cm açılma var yatış vereceğiz dediler nst de de hafif sancı çıktı ama ben hastahaneye yatışı kabul etmedim evde sancımı çekmek istiyorum dedim kendini neden riske atıyorsun dediler evim yakın zaten hastahaneye hemen gelirim dedim kendi isteğimle imza attım çıktım kabul etmedim yatışı. Eve geldim hafif hafif sancılarım sürdü gece 12 gibi durdu sancım uyudum şimdi de hafif sancıyla uyandım uykum kaçtı ama şiddetli sancım hala Yok oysaki doktor bu akşam Doğum gerçekleşebilir dedi de bende tık Yok 🤔 4 cm açılma var şiddetli sancım Yok ne yapmalıyım iyimi yaptım hastahaneye yatmamakla fikirlerinizi söylermisiniz kızlar 😔😔
Deletedmom6666 Melekbat canım bence akşamüstü git suni sancı verirler allah yardımcın olsun benim daha var Doğuma hayırlısıyla gir çık da bizle de paylaş ☺️🙏
Melekbat Deletedmom6666 birazdan tekrar gitmeyi düşünüyorum cünki açılma beni tedirgin etti ama çok hafif arada sancılar da oluyor