Arzuayaz BusraAltiok @yagmur_s Bende oglumda 3750 kiloyla kucagima aldm . Kızım birazcık minyon olcak sanrm ama doktor yakalar o kiloyu dedi saglikli olsunlar doğsunlarda 😇
Arzuayaz Ask_beybi1 Emin ol o an onu düşünmüyorsun annelik ic gudusyle doguma odaklaniyorsn ona bisey olmasin endişesiyle bir an once kucagina alma telasesiyle bir bakmssn dogmus 🥰
Ask_beybi1 yagmur_s ay sorma genç yaşta anne olmak il ürküttü ama sonra dan bi hisseler yaşadım iyiki dedim ❤️
Arzuayaz Ask_beybi1 Amin canim amin allahim hayrlisiyla bir avazda kurtarsn hepmizii sıkıntı stres yapma kendine inan kokusunu icine cekmek dunyalara bedel ben doğdu oh bee dedim sesini duydum dunyalar benim oldu🥰
Arzuayaz Valla beni dogum korkutmuyor kizlar beni korkutan tek sey boyle post açıyorlar flan etkileniyorum saga salim alalm inşallah kucagimza 🤲
Arzuayaz Ask_beybi1 valla helal olsun ben cok sabirszm 😄😄 oglak burcuyum ondan sanrm meraktan catlarm hayrlsii olsun saglikli olsunda
Arzuayaz Gamzesilaplt hosgeldin aramiza canim 😄 nasil varmi bir belirti cinsiyet ne kilosu nasil sen naslsn☺️