Nus_12 Arzuayaz bizde 38+3 ne ağrı ne sizi nstde ağrılar çıktı ama hissetmiyorum ne yapılır sizce banada
Arzuayaz Benim kasılma dışında hicbir belirtim yok 😔 birde canim aciyor artk 2. Hamilelik daha zormus vala
BusraAltiok Arzuayaz benimde hiçbir belirtim yok bebeğin hareketleri çok fazla çok sert sürekli aktif normal mi aceba
yagmur_s Arzuayaz pazar günü 10 dk da bir sancı geldi resmen dedim evet oldu bu iş ama yok yani açılma bile olmamış bebeğin başı henüz o kadar inmemiş dedi. Yani anlamadım o yaşadıklarım neydi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
yagmur_s BusraAltiok benim hareketleri güçsüz ama baya hareketli. Yeri daraldı o yüzden güçlü vuramıuor dedi doktor. Ama bazen vajinada baskı olıuor işte o zaman mahvoluyoeum
Arzuayaz BusraAltiok Valla benimkisi normalde aktif degildi bi kac gundr oyle hareketli olmasi cok cok iyi korkma gunde en az 10 kez hareket etmsi gerekiyor ama. Benim ki kasilip toplaniyor sürekli gaz sancim var
Arzuayaz yagmur_s Canim kendini doguma hazirliyor stres yapma benimkiside dogum pozsyonunda fakat kanala inmedi daha
yagmur_s Arzuayaz ya her ağrıda hadi geliyor demekten bıktım 😂 doğumdan asla korkmuyorum. Tbai şimdilik o an kesin çok korkucam😂