Emily37 Dilarey son 70 gün benimde.bu ikinci gebeliğim ilkinde sezaryen olduğumdan buda öyle olucak o yüzden daha erken olabilir🥰
Duygunas Dilarey son 1 ama gelen giden yok pazar gününe kadar sürem var gelirse gelir gelmezse zorla getireceğiz beybimizi
Duygunas Gulkk ne düşünüyorsunuz sezeryanmı normal mi artık bn de öyleyim pazar gününe kadar süre verdi doktorum
Gulkk Duygunas yani şöyle ki sağlık açısından herhangi bir sorun yoksa tabiii ki normal doğum ancak sorun varsa el mecbur sezeryan olacak tabi kiii ancak çok istiyorum normal doğum Allah nasip ederse ya siz
Aydabu36 SareSumeyra saglicakla gelsin,bendede ara ara sanci ,bel agrisi,altan batma oluyor,ilk oglum 35+3 te dogdu o yuzden bende bekliyorum bakalim 😅
ebrulegarci ozgesogut normal doğum düşünüyorum bugün sabaha karşı doğru düzgün uyuyamadım 5 10 dk da bir tuvalete gidiyordum sancıyla beraber idar sıkışığı ve baskı hissediyorum arada bir sancı olup geçiyor
ebrulegarci ozgesogut sancı var bende bebeğim kasinca kendini artıyor sancılarım 50 kere tuvalete git gel yaptım ya 🤦🏻♀️ aglicam artık 5 dk da bir geliyor