Merhaba hanımlar 38+4 te kontrol için gittim nst çektirdikten sonra doktorum yarın bir daha nst çektirebilirmisin dedi olur dedim yarın alttan bakıcam bebek doğum kanalına girmiş gibi gözüküyo hazırlıklı gel dedi aklımda tamamen normal doğum vardı hiç sancım yoktu çokta korkuyordum suni verirler diye sabah bir daha çektirdim nst doktorum bebeğin kalp atışları dün çok hızlıydı onun için bugün tekrar nst istedim fakat yine aynı dedi 200 ün üzerindeydi alttan baktı 2 cm açıklık vardı suni versem sana eziyet olur ama bebeği de riske atmak istemiyorum hoşuma gitmiyo kalp atışları 2 saat bekleyelim tekrar çekelim nst düzelmezse sezeryana alalım mı dedi doktoruma çok güveniyorum hocam riskli ise 2 saatte beklemeyelim dedim çok iyi olur hemen yatışını yapıp ameliyata alalım dedi korkuda vardı içimde normal doğum olur diye bekliyordum ben bi an ameliyat diyince tedirgin oldum yatışım yapıldı hemen aldılar ameliyata epidural oldum iğne dedikleri kadar acıtmıyor acı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil 20 dakika geçmeden ne olduğunu bile anlamadım bebeğimi gösterdiler bana🥰🥰 o kadar mutluydum ki o an ebe yanağıma koyup öp dedi🤭sonra bebeğimi aileme vermek için götürdüler 20 dakika geçmeden benide odaya aldılar doktorum kontrole geldi çok iyi yaptın sezeryanı seçmekle bugün seninle aynı durumda olan bir anne vardı ölü doğum yaptı dedi doktorunuz ne diyorsa kabul edin kızlar vardır bi bildikleri ben öyle düşünüyorum sonrası biraz zordu benim için ağrım vardı bazıları çok ağrı olmuyo diyo ama benim çoktu 4-5 gün sonra baya düzeldim🥰 sorularınız varsa sorabilirsiniz hanımlar