Sedaduru Fatmasukes141214 vermeden direkt doktor belirleyip o doktorda ilerle canım.Beta güzel artsa da bakması gerekir bir sürü değişik şeyler var birde ilaçlar rutin kan tahlilleri vs
Ssaslan Fatmasukes141214 ben tam regl günümde 5 kusur ile öğrendim. Takip eden günlerde kollarim delik deşik olana kadar 2 güne bir verdim kan . Yükseldi çok şükür sizin de yükselir inşallah 🥰🤲
Fatmasukes141214 Ssaslan gösterdim ilk beta mı ikinciyi yap dedi 130 ve üstü olması lazım dedi gel vs demedi 5 haftam olsum gidicem
Derya5866 Fatmasukes141214 ben Kıbrısta olduğum için burda imkanlar çok kısıtlıydı bir yer bilmiyorsun etmiyorsun Türkiye’de olsam imkan çok bı kutuda patik gül kurusu ve testi koyup yapmıştım
Feride_eymen2 Fatmasukes141214 doktor ister zaten ama sende icin rahat etsin istiyosan yaptirabilirsin
Fatmasukes141214 Feride_eymen2 Feride_eymen2 doktor daha bişey istemedi sadece folik asidi kullan dedi ben ne zman gitcem acaba bidaha
vveraa Ben reglime 1 hafta varken öğrenmiştim 67 çıktı 3 haftalıktı ama erkenliği hcg değerime göre değil son adet gününüze göre bakman lazım 5 haftalıkta doktora gittim şimdi 14. Haftadayız sağlıkla kucağına al tebrik ederim kötü şeyler düşünme 🌸🧿
Mihrimahm Fatmasukes141214 kutu ya daha önce aldığım patikleri koyup hediye aldim diye vermiştim bizim 4 yıl sonunda olduğu için hiç beklemiyoru😊
Cherry95 Fatmasukes141214 9 beta değeri ile öğrenmiştim 😍😍 reglime 6 gün kala. Sonrasında iki kez daha kan verdim çok güzel artışlar oldu doktorumda artık kan vermene gerek yok demişti.
efemoms_ Anneheycani 9 10 gün olmuştu canım yanlış hatırlamıyorsam 9 10 gündü sonra 2 günde bir kan verdim yükseldi zaten
Anneheycani efemoms_ bu ilişkiden 5 gün sonra olan testler nasıl ozmN pozşrif çıkarıyo acaba canm 9 10 güm sonra bile beta 2 çıkıyosa 9 10 günden sonra başka hiç olmadımı cnm eminmisin