silahatun Çok üzüldüm, Allahım sabırlar versin, gönlünüze göre olsun inşallah her şey, vardır bunda da bir hayır
Tekininannesi Deletedmom_2 üslubunuzu düzgün kullanın en başta sallamisssinz felan filan diye konuşmayın ben kadın doğumcu değilim ne duyduysam onu yazdım hem sizeneee arkadaşım ne yorum yapıyorsun bana sen senmisin benim muattabim.. bana yorum yapmadan once yaprigim yorumu duzgunce okuyon tehlikeli ve sonlanan bir gebelik oldugunu zaten yazmisim burda akil vereceksenuz baskasinin yorumu altindan vermeyin kendinize özgü yapim benim kimseye akıl verdiğim yok sadece duyduğumu söyledim ben doğurdum söyle böyle diye ahkam kesmedim !!!!
Tekininannesi havvaana 2 kayıp yaşamış birisi olarak sizi çok iyi anlıyorum .. imtihan dünyası o meleklerin seni cennette bekliyor olacak inşallah Rabbım bu dünya da da kokusunu içine cekebilecegin sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin edecekte insallah sabrın sonu selamet 🤲
havvaana Tekininannesi amiiin inşallah çok sağolun rabbim hepimizi meleklerine nail eylesin inşallah günahlarımıza kefaret olurlar 🤲🏻
yaasemin havvaana yok hastanedeydim bi odada tek başınaydım Allahım kimseye yaşatmasın çok zor bi durun Allahım size yardım etsin sizi cok iyi anlıyorum Kucaginiz boş kalmasın inşallah dua edicem size
havvaana yaasemin dualarınızı eksik etmeyin hiç olur mu inşallah kolaylıkla atlatırım hastane sürecini ve direkt giderim evime inşallah rabbim hiç birimizi bunaltmasın yardımcımız olsun