tospikveannesiii Kızlar merhaba, iyi akşamlar. İstanbul avrupa yakasında memnun kaldığınız hastane ve doktor önerisi yapar mısınız? Birde doğum ücretlerinizi belirtirmisiniz?
Eldgrn tospikveannesiii Gültepe avicenna Hastanesi Cem ardıç 4550 idi son gelen zamda muayene 220-230 arası değişiyor
pheobebuffay tospikveannesiii avcılar murat kölük D.H’sinde Nurhan KAHRAMAN çok iyi ilgili bir doktor
Mello29 Eldgrn Cem ardıcın cok mu hastasi var doktorumu degistirmek zorunda kalabilirim ama cok yogun bir doktora gidersem yeterince ilgilenemez gibi hissediyorum ya da doguma yetisemez 😂
Eldgrn tospikveannesiii evet canım çok ilgili pozitif bir doktor başka doktora gidiyordum etrafımda o kadar bahsettiler ki bende gittim ve ondan sonra ondan devam ediyorum hem WhatsApp var Instagram’da yazıyor hesabında ordan ulasabiliyoruz ona o da güzel birşey sonuna kadar tavsiye ederim
Eldgrn Mello29 hastası çok canım en çok tutulan doktor diyebilirim kime sorsam söylesem o kadar çok memnun ki hastasıyla olan iletişimi bilgilendirmesi çok güzel bu salı renkli bakicaz kızçeme çağırdı bakmak için anlayışlı bir doktor sen şakrak biri kimseden duymadım yetişemedi ilgisiz diye tam tersi herkes o kadar memnun ki
Mello29 Eldgrn Tesekkür ederim canim gerçi 4.aya geldik nerdeyse artik ayda bir giderim doktora o yüzden yogun olmasida problem olmaz gibi