Ebruliiiiiii FulyaSerefli ben 3 yastıkla uyuyorum biri baş yastığım biri sırtıma biride bacaklarımın arasına ama yinede uyuyamıyorum ağrılardan
aframoms13 FulyaSerefli bende çok zorlanıyorum ve henüz hamile yastığı almadım😅 3 tane yastıkla destekliyorum kendimi ama gece uyku sersemi üstüne yatabiliyorum bazen 🥲 göbeğim çok büyümedi ilerde zorlanirsam almayı düşünüyorum
Ebru-EY Valla gece olacak be uyuyacağım diye sinirlerim bozuluyor. Her gece dön dön dön. Heryerim ağrıyor. 3-4 yastıkla yatıyorum ama banamısın demiyor 😞
MSultann Peki hamişler sola yatmaya özen gösteriyor musunuz? Ben sola yatıyorum Bi uyanıyorum saga dönmüşüm gece 10 kez uyanıp sola yatıyorum yine dönermişim. Bebiş rahatsız oluyor mudur saga yatınca 27. Haftadayım.
gulagaci MSultann siz ne kadar dikkat etseniz de bünye rahat olduğu yöne yatyor 😀😀 sadece üzerine yatmayın yeter 😀 oda görüşlerden zor zaten
Hafizee28 MSultann ben hiç sola yatamıyorum kızçeler siz nasıl yatıuprsunuz bn sağa yatıp sağa kalkıyom😁😊😊
Bebegim_gulay Ben de 28 haftadayim sola doğru yatıyorum hopp gece tuvalete uyanırken sağ tarafından kalkıyorum inşallah rahatsız olmuyordur bebis
MSultann Hafizee28 Hani bu zamana kadar ögretilen bir yatak duası vardı ya yattım sagıma döndüm soluma diye başlayan 😂Bu yaşıma kadar okuyarak uyudum diye galiba hep saga hep saga yatıyorum,💐😁
FulyaSerefli sormayın kızlar alın benden de o kadar sola denesemde olmuyor. neyse en azından yüz üstü yatmıyoruz 🙈:))