Babyyldz Özür diliyorum biraz özel bir konu ama fikir olsun isterim. Ağda mi jilet mi yoksa krem mi kullandiniz kızlar
Ask_hosmus Babyyldz hamilelikte krem kullanılması önerilmiyor, ben ağda kullandım hamilelik boyunca doğum başlayınca baktım küçük küçük var jiletle aldım🤷♀️
berceste5155 Babyyldz 8.aya kadar jiletle aldım ama doğumda ve lohusalıkta rahat etmek için ağdaya başladım 38. Haftadayım yarın bir daha gideceğim
1erkekkannesiiii Babyyldz krem önerilmiyor kimyasal olduğu için ağda da birden acı verdiği için zararlı olur diye düşünüyorum o yüzden jilete başladım
FredericChopin Zubeydekarakas Kendiniz alabiliyor musunuz? Nasıl alıyorsunuz? Ben de makine kullanıyorum ama epeydir o bölgeyle bağlantım kesildi resmen, bir şey göremiyorum.
Vera001 Bende 38+2yim ne zaman gitsem diye düşünüyorum yarın gitsem erken olur haftaya gitsem birden suyum falan gelir almaya fırsatım olmaz diye çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım 🤦🏻♀️
berceste5155 Vera001 sanırım ağdaya gitmeyi düşünüyorsun ben yarın 38+5 haftalıkken gideceğim ağdaya ertesi gün de doktor kontrolüm var belki çatı muayenesi yapar diye düşündüm. Zaten ağdadan sonra iki hafta pürüzsüz olur o zamana kadar da doğumu yaparım diye düşünüyorum
Vera001 berceste5155 evet ağdaya gidicem ama erken olur diye biraz daha beklemek istiyorum 39 da kontrol var, bir yandan da ya bir gece ansızın gelirse diye korkuyorum 🙄
berceste5155 Vera001 bende her gün aynı korkuyu yaşıyorum tam 39+0 da kontrolümüz var bir gün öncesi gideceğim şimdi bile içimde endişe var kuaföre gidene kadar doğumum başlarsa diye
berceste5155 Hande123- herkes de farklı olur diye düşünüyorum ama bende iki hafta pürüzsüz oluyor ondan sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyor 34. Haftada gittim şimdi 38+6 de gideceğim inşallah
ayss-12 Jiletle yapıyorum şuan ağda yapmak istiyorum ama 33. Haftadayım beklicem sona doğru yaptıracağım
1erkekkannesiiii 2koftemom krem zararlıyms bi de ne zaman doğurcaksınız belli olmaz Kİ nasıl bileceksiniz zamanını 😔 riske atmayın bence direkt deriden plesentaya karısıyomus kimyasalı. Doktorum öyle demişti
2koftemom 1erkekkannesiiii ben şuan jiletle alıyorum. Eğer ki doğuma gitmemi bilsem herhalde sürerim ama amacım jiletle alamadığım yerler makat ve kör noktalar malum göbekten kilodan dolayı jilet hereyeere girmiyor ama yapamasamda böyle giderim doğuma yapcak bise yok vajinadan uzak yerleri yaparım ama fırsat olcakmi oda belli dgl
Vera001 berceste5155 aynı durumu yaşıyoruz inşallah ağdadan bir kaç gün sorna falan doğururuz da tertemiz gideriz benim ki hormonlardan mı neden bilemedim hızlı uzuyor 40 haftayı bulursa doğumun uzar diye korkuyorum
Zubeydekarakas FredericChopin evet kendim aldım hep bu zamana kadar ☺️ tabi ki bende göremiyorum ama çömeliyorum görmeden bi elimle gerip diğer elimle kolayca alabiliyorum gayet rahat oluyor benim için ☺️
FredericChopin Zubeydekarakas Ben cesaret edememiştim, ama artık dediğiniz gibi yapmayı deneyeceğim. Alışırım herhalde bir süre sonra. Teşekkürler. ☺️