HilalErtrk 29. Haftadayım dün doktor suyunu biraz fazla gördüm 15 gün yediklerine dikkat et şekerden uzak dur.tekrar bakalım dedi.fazla şekerli şeyler tüketmek sıvıyı artırıyormuş.insülin direnci olabilir bebek iri olabilir dedi ama 15 gün sonra bakıp daha net anlıcak sanırım.böyle bi sorunu olan varmı?ya da daha önce yaşamış olan.
Nazz HilalErtrk bende yasadım canım beslenmene dikkat etmelisin bana doktor öyle dedi çikolata tuz hamur işi şeker kesinlikle yasak sonra düzeldi zaten korkma ama dikkat et
EsraEfe HilalErtrk benimde oyleydi. Beslenmene dikkat edersen duzeliyor. Hamur isi seker pilab makarna tatlidan uzak durdum.sonraki kontrolumde normale dönmüştü
Gulsummldr HilalErtrk aburcuburu şekeri hamurişini kesin. Hatta meyve bile yemeyin bi süre. İniyo kendisi. Rabbim kolaylıklar versin
Bbdd HilalErtrk benimde öyleydi eğer çok yükselirse şeker yüklenmesini tekrarlicaz dedi doktor sınırın üstünde çıkıyordu o haftalar suyum. Sonra düşmeye başladı.
HilalErtrk Yasemindemirtas açıkçası kaç olduğunu söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi.biraz dikkat et 15 gün sonra bakalım dedi
HilalErtrk Nazz öyle miii😐 peki o zaman çok sevindim geçmesine.inşallah benimki de düzelir.ama tuz demedi bana.daha dikkatli olıyım bende.cevabın için teşekkür ederim canım.
Yasemindemirtas DayiogluSevgiGkhan cok fazla olursa gebelik şekeri , bebekte fazla kilo alımı olabiliyomus canım.
mevsimbuse Seker sebebiyle amniyon sivim cok yuksek ve 25. haftadan beri bu sekilde bunun icin sekeri unlu gidalari azaltmaniz gerekli simdi 36. haftadayim dikkat ettikten sonra cok telas yapmaniza gerek yok