NSEe Şuan 7+4 hamileyim 3 defa gidiyorum karın ultrasonunda kalp atışı duyulmuyor vajinal muayeneden bakılıyor 1 hafta daha bekleyelim diyor doktor bugün tekrar gittim doktor bebek gelişmemiş geç döllenme olmuş dedi vajinal muayenede baktı bi hafta sonra tekrar bakalım duruma göre gebeliği sonlandırabiliriz dedi. Yaşayan var mı bu durumu çok tedirginim
Nis NSEe gec döllenmeyse beklemelisin canm ve baska doktora görn belki sen 7 haftalık sanıyon bebegn 5 haftalık olabilir kalkp atısı icinde 3 hafta daha beklemen lazm
berceste5155 NSEe geç döllenmeyse ultrason ölçüsünde hemen belli oluyor ama bazı bebeklerde geç döllenme olmasa bile kalp atışı geç duyulabiliyor biraz daha bekleyin inşallah bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız
Gulsumdamla NSEe canım benimde geç döllenme idi çünkü ben 8.hafta gittim kalp atışı için bebek o kadar ufakti ki doktor bana bebek neredeyse yok göremiyorum deyip korkutmustu ben odayı terk ettim ve 9+4 te gittim başka doktora bebek 1.5 cm kadardı ve kalp atışını duymuştum çok şükür bence hiç acele etme bazen 2 hafta bile geç döllenme olabiliyor . Şuan ultrasyonda hep 1 hafta geriden gelir son adete göre çünkü geç yerleşti bebişim. Allah gönlüne göre versin tedirgin olma o vakitlerde çok araştırma yaptım 12.haftaya kadar beklemek lazımmış
Seydo54 Banada dr gec dollenmis dedi, ben 10 gaftalik sanirken bebeğim 9+2 falan cikiordu 1 hafta falan die tahmin ediliyor, 6nci haftada kalp atışını gormustum dinletmedi zararli olabilir falan demisti, ve 6nci haftada gittigmde cok küçük demisti bana
berceste5155 NSEe hemen umutsuzluğa kapılmayın benim bebeğim de geç döllenme sat tarihiyle ultrason tarihi arasında 17 gün var inşallah sizin dr böyle bir durum söz konusudur