2gebe 18 ay önce makat gelişi olduğundan sezeryan oldum ve şuan 36 haftalık gebeyim buda baş geliş acaba evde doğum başlayınca sancı çeksemde açılma olunca normal doğum yaparlarmıki
Esraliiii 2gebe devlet yapmaz kısa süre de zor normal dogum olur rsiskli sezeryan sonrası normal dogum yaygın ama sanırım özel daga cok yardımcı oluyor
Nis 2gebe baya yeniymis o yzden normale alacaklarını sanmıyorum en az iki yıl gecmesi lazm üzerinden sezeryan neden istemiyon zor mu
kuzeymomsss 2gebe hiç bir doktor bu riske girmez. Zaten çoğu doktor ssvd desteklemiyor, ve teşvik etmiyor.
2gebe Esraliiii özel nazıyla oynuyor insanın devlette Bi an önce kesip atayım derdinde ilgi alaka hiç yok
2gebe 2kizanasi evet ama Bi kaç yerde okudum 18 ayı geçince suni sancı olmadan normal yapabiliyorsunuz yazıyordu
2gebe Nis ilki zordu şimdi nasıl olur bilmiyorum. Keserlerken falan hissettim içeri yanık kokuyordu falan birde ben hemen ağrı çektim normalde biraz geçer ama ben direk hissettim sonda takarken falan uyuşmadan takıldı
2gebe SutlacimiYedimmiBen hayırlısı olsun o zaman su falan geldimi direk gidicem beklemek yerine ama madem öyle niye sezeryan olan insanın da altından muayene ediyorlar
2gebe SutlacimiYedimmiBen benim ilk makat gelişti sezeryan olacağım halde salak Bi ebe geldi alttan baktı 1 cm açıklık var dedi bidaha bakmadı zaten sinir olmuştum ben deneme tahtasımıyım