Emos07 Kizlar bazen ara ara sicak basiyor evet ama su 3 4 gundur antalyada yasamama ragmen birden bi usume geliyor pike aliyorum üstüme normalde böyle olmazdi, (bas agrisi+kasik batmasi kabizlik vs bunlarda var tabi) sizce belirti olabilirmi
Deletedmom_51 Emos07 ay vallahi benim 4 kere hamilelik geçirdim hepsinde de belirtilerim hep üşüme ile kendini gösterdi. Hatta derdim ben bu ay üşümeye başladım hayırdır inşallah diye hamile olduğumu öğrenirdim. Hadi inşallah canım Rabbim yüzünü güldürsün🤲🏻🌸
Emos07 Deletedmom_51 amin kuzum🥰 bide bu antalya sicaginda sen düşün az once balkonda otururken cok hafif esinti oldu bacaklarim ayaklarim usudu bacagima agri girdi hemen
Kuncutum123 Ben usurdum, atesim olurdu hep 37 gosterirdi.hastaymis gibi hiss ederdim.acaba usuttummu diye ilac filan alirdim.adete 2 gun kala test yapip hamile oldugumu ogrenmistim :)
Deletedmom_51 Emos07 ayaklarım çok üşürdü yazın. Bi de bir anda titreme gelirdi. İçim ürperir gibi oluyordu. Tabi 4 hamileliğim hepsi farklı farklı ama hepsinde de yaşadığım üşüme, göğüs ağrısı. Göğüslerim çok ağrırdı normal regl zamanı çok ağrımazdı ama hamileliklerimde çok ağrıdı
Elibo Emos07 hamileydım 7 haftalarda falandım sıcak su torbası yapıp koyuyorsum ayagıma ama o bile yetmıyodu felaket usuyordum
hukukcuanne_06 Emos07 bana hamileyken annem yaşamış ağustos ayında yorganlara büründüm diyo😇 hakkınızda hayırlısı olsun😇
Alimenur Bende de sürekli üşümeler oluyor hatta şimdiden kışlıkları çıkarttım onları giyiyorum evin içinde Ama tabii nedenini bilemiyorum