heartnurse Kızlar 33 haftalık hamileyim hala bulantılarım devam ediyor artık katlanamıyorum prilama devam ediyorum ama psikolojim bozuldu artık bağımlı mı oldum diye başına gelen var mı niye geçmiyor bulantılarım
Nazlimom heartnurse benim kuzenim doğururken bile kusuyordu 9 ay çekti bu bulantıyı bazı hamilelikler böyle geçiyor
Qnl heartnurse ah cnmmm ilk hamileliğimde sezeryan a girerken bile zofran aldım serum takılmıştı hala kusuyordum :( neyse ki az kalmış
enesayazmoom heartnurse 25+3 olduk ilk aylar da olmayan bulantilarim şimdi başladı 🙄 3 gündür sabahları safra kusuyorum. Ve afedersiniz sürekli altıma kaçırıyorum kusarken 😔
Qnl heartnurse zofran DİE bir ilaç vardı hayatımın aşkıydı resmen :) şuan gene hamileyim zofran yok üretimi durmuş muadil DİE verdikleri de işe yaramadı :( şuan ilk hamileliğimden daha kötü durumdayım maalesef
enesayazmoom heartnurse mide yanması ve eksimesi var mı sizde ben mide eksime si çok yaşıyorum gece yemek yemeği kestim ama saat 3 4 gibi mide yanması ve ağzıma acı su gelmesiyle uyanıyorum. Sonrası malum..
seda2209 heartnurse benim de 32+5 hâlâ istifar bulantı devam ediyor. İlaçlar da etki etmiyor doğurana kadar devam.
Qnl heartnurse ilkinde sadece bitmeyen bulantı vardı sürekli kusuyordum. Zor sanmıştım :) keşke bu hamileliğimde de sadece kusmakla kalsaydı :( bulantılarımı serum bile kesmiyor şuan. Ve kanamam oldu 11. Haftadan 18. Haftaya kadar :( İnan bulantıyı unutturdu o korku
Ayseatr Bende 16 haftaligim bulantı var midemi üşütmüş gibiyim sürekli akşamları yemek yiyemiyorum hemen şişiyorum çok kötü