Merhaba Güzel Anneler
29.08.2022 16 gün önce 37+2 de 2800 Gr 51 cm olarak doğdu Yavrum💙❤️
gece rüyamda dogum yaptığımı gördüm sabah kalkınca eşimde rüyamda kucağıma oğlumu alıyordum dedi ikimizde benzer rüyalar görmüştük ve geceden beride sancılarım vardı uyudum uyandım ama çok hafifdi akşama kadar işlerimi yaptım hazırlıklarımi yaptım duşumu aldım
doğum yapacağımi hissediyordum ama beklemiyordum olmaz herhalde diyordum yemeğimi yedim saat 5 gibi eşim işten geldi arada sancılarım gelip gidiyordu çok düzenli değildi dayanılacak kadardı
saat 19:30 gibi eşime dedim makata baskı hissediyorum sanki dedim o da hemen hastaneye gidelim dedi iyiki de gitmişiz saat 20:00 oldu bir baktı ebemiz 7 cm açıklık var dedi doktorumu aradılar geldi
ben şaşırdım açıklığı duyunca çünkü ilk iki doğumumda bu kadar hızlı olmamıştı gerçekten 3.daha çabuk oluyormuş
nst de düzensiz sancılar çıktı düşük dozda suni sancı verildi onuda çok hissetmedim acıyı çok fazla hissetmiyordum heyecandan mi bilmiyorum doktorum da acı eşiğin yüksek mi düşük mu dedi tam anlamadım orasını 😀
21:00 gibi açıklık 9 cm oldu doktorum suyumu patlattı hizlandıralım dedi bebeğin gelmesi için
suni sancı seviyesini artirinca sancı geldikçe yürüdüm çöktüm yere ıkındım 10 dk sürdü sadece en son gerçekten baskı hissediyorum dedim ve hemen dogumhaneye geçtik 5 kez ıkındım sadece ve yaklaşık 5 7 dk içerisinde kesisiz ,dikişsiz oğlum doğdu hemen çocuk doktoru kontrolleri yaptı kuveze gerek olmadığını söyleyince ağlamaya başladım kucağıma verdiler ten tene ilk defa bir çocuğumla temasa geçtik kucağıma gelince ağlaması durdu öptüm kokladım
Beni direk odaya götürüp bebeğimi sonradan getireceklerdi dogumhanede bebeğimin başını bekledim doktorum dedi kucağına verin annemizin dedi ve 10 dk içerisinde oğlumu da alıp kapıya çıktık babamız da ağlamaya başladı çünkü biz yavrularımızı ilk kuvezde görüyorduk hemen ve sürekli de göremiyorduk hep süreliydi maalesef ama şu anda sağlıklar ve yanımızdalar en önemlisi bu bence
bu oğlumda o kadar çok dua ettik ki eşimde bende çok şükür Rabbim kabul etti 🙏
cennetten gelmiş kuzularım benim bu duygu tarif edilemez Rabbim İsteyen, hakeden herkese nasip etsin doğumda ıkındıkça hep dua ettim Rabbim isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın diye dualarda buluşalım Güzel Anneler ,Anne adayları
Rabbim evlatlarimiza Sağlık sıhhat versin,bahtlari açık Kaderleri güzel olsun İnşallah 🥰🤲
Doğum yapacak annelerimiz de sagsalim sağlıkla yavrularını kucaklarına alsınlar inşallah 🤲🥰