Prensesaysima izobellaaa-_- ya bugün bana da nst sonucunda maşallah aktif bi bebek kalp atışları iyi dedi . Halbuki ben sadece hareketlerinde kimilti hissediyorum sormayida unuttum bugün salı günü artık ultrosonda bakar sıkıntı varmi yokmu insallah bisey yoktur 🥰🤲
Fasulyeninannesi- Prensesaysima Benimkinden hic bisey degismedi hareketler ayni o yuzden bisey diyemiycem 37+6yim bu arada
Prensesaysima Fasulyeninannesi- keşke bizimkide aktif olsa o haraket ettikçe dünyalar benim oluyor sanki
Ayseaysa Prensesaysima canım benim bebeğim 30. Haftada baş aşağı döndüğü için hareketleri baya azaldı hatta hiç hissetmiyodum doktorum döndüğünden dolayı dedi hareket ediyo ama sen hissetmiyosun demişti bana şu an 34. Haftadayim günde bir iki defa hissediyorum sadece
Prensesaysima Ayseaysa ya inşallah benimde dönmüştür sebebi odur . Hıçkırıklarini sol kasığımın orda hissediyorum acaba dönmüş olup olmadığı ordan anlasilirmiki
Fasulyeninannesi- Prensesaysima Benim ki garip hareketler yapiyo karnima resmen batiyo sanki bacaklari felan hissediyorum
Prensesaysima Kbrakrs hıçkırma benimkinde de çok oluyor günde 3 kere durup durup hickirdigi oluyor ama hareketli değil malesef çok 2 hafta önce çok aktifti simdi bi hickirmasi net
nazozcn Prensesaysima aminnnn inşallah çok teşekkür ederim inşallah bende hayırlısıyla görürüm o günleri 🥰