gokcekubra Kızlar tuvalete girdim büyük tuvaletimi yapmaya azıcık zorladim ama koyu renk kanlı sümüksü akıntı geldi biraz nişan mı bu 39+2 haftaligiz🙈
Sarella gokcekubra nişandır muhtemelen benim sabah gelmişti ertesi sabah doğumum olmuştu ilk hamileliğimde ama 1 hafta sonrada olabilir sağlıkla kucağına alırsın inşallah
BeyzZaA Nişandan sonra hafif sancın gelmesi gerekiyo şart değil tabi ama nişanı gelenler ertesi gün doğum yapmış hep araştırdım gokcekubra
Elif_baris gokcekubra nisnanin gelmissr sancinin baslamasi lazim benim basladi ilelrledi sanci sonra geldi nisan ama herkesin aynimi bilemem innsallh sağlıkla gelir😍
Varol gokcekubra şiddetli bel ağrısı ne zaman sıklaşırsa o zaman bebek dogdu dogcaktir onun zamanı olmaz bence korkma rahatla ve devamlı yürü açılman olur ınşallah
gokcekubra Sarella Sarella insallah sancim gelirrde kendi sancimla doguma girerim elim ayagim boşaldı cok heyecanlandim nisan mi acaba diye doguracak miyim yok yarina😮
Elif_baris gokcekubra olabilir eee gitsene doktora bak icin rahat etsin yada bekle biraz sancin gelecek mi
gokcekubra Elif_baris yok bekleyelim bakalım esimde yeni isten geldi vardiyali çalışıyor eger sancim baslar ve duzene girerse gideriz