Zeynep8080
Arkadaşlar sonunda ben de doğum yaptım genel anestezi yaptılar uyandım kızımı getirdiler Dünyalar benim oldu .Doğum hikayemi anlatım .
Öğle 12:30da hasteneye gittim .Doktor tahlillerimi yaptım Eşim doğum için dosyayı açtırdı.15:00 da beni odaya aldılar .Tabi sezeryan diye geçmeyin .Çok zor .Neyse hemşire geldi elinde dosya bir kaç soru imza ,serum taktı.Ben tabi heyecanlıyım bu arada makyajımı da sildirdiler az yapmıştım yine sildiler😊Sonra beni Sezeryana aldılar .oda buz gibiydi ben zar zar titriyorum,Doktorum geldi iki gülücük narkozu bir verdiler ben uyumuşum .Sonrası doğum bitti sesler falan beni uyuandırmaya çalışıyorlar .Uyandım ama kendimde değilim .Bebeğimi getirdiler kucağıma dünyalar benim .Doktorum geldi ,Sizi öpe bilir miyim 😅demişim doktora .Narkoz etkisi😉Sunta takmışlar onu hala çıkarmadılar galiba temizletemetim diye.Çok ağrım var sezeryan yeri çok acıyor 😒Elinizden geldikçe normal yapın ben yapamadım. şimdi bebeğim uyuyor ben ağrıdan uyuyamıyorum allah herkese yardım etsin.