1yenianne Kızlar grip gibi bişey olmuşım burnum tıkalı nefes alamıyorum sanırım bu mevsim geçişlerinden üşüttük..Ne yapayım nasıl geçer ilaçsız 🤧
Mavidunyamm 1yenianne bende olmuşum. Parol içiyorum sadece ilaç olarak. Dünden beri nane limon, limonlu çay, sıcak duş, meyve, her şeyi yapıyorum ama kemiklerim de ağrıyor😪 burnum akıyor, boğazım ağrıyor gözlerimdn yaş geliyor 😪😪
Mavidunyamm 1yenianne bende gece uyumadan önce ballı süt içtim. Boğazında kaşınıyor ve öksürük var mı
1yenianne Mavidunyamm benim kulaklarım yara oldu kaşımaktan..Burnum durmuyır dünden beri nane limon geçmedi hala birde sezeryanım var naparsam inşallah bebeğe geçmez bu nezle..Öksürük yok henüz..Siz nasıl oldunuz
Mavidunyamm 1yenianne ya sorma bide grip nezle falan olunca kaşıntı da oluyor 🤧 benimde 3 gündür burnum durmuyor ve kemiklerim de ağrıyor. Doğumuna az kaldı mı benim 10 gün kaldı geçer herhalde o güne kadar 🤒 bugün baya öksürüğüm var burun akıntısı da halen ddvam 🙄 ama sen yine de vazgeçme nane limon yapmaktan
Kaahvelii 1yenianne Sadece burnum tıkanıyor açık gezip açık yatmaktan Çözümum yok kendiliğinden geçer diye bekliyorum 😪
1yenianne Kaahvelii bende pencereyi açtım geceleri ondan oldu ama açmayıncada duramıyordum sıcaktan 🤧🤧
Mavidunyamm 1yenianne bugün dayanamadm hastaneye gittim. Korona testi yaptır eğer pozitif çıkarsan kan sulandırıcı vericem dedi. Her ihtimali değerlendirmeliyiz dedi. 38 haftaligim bu haftalarda eğer koronaysa kan pıhtılaşmasi iyi sonuçlara yol açmaz dedi. ( Allah korusun bebek ölümü falan) o yüzden akşam test vericemm. Bide ayriyeten ilaç yazdı sprey falan